Idé nr 39/ Flexibelt Flip-up-skrivebord

Ja, denne her findes ganske givet, men har ikke set den praktiseret?! og skal måske i denne her henseende bare ses som en idé til børneværelset, hvor pladsen er knap?

Var på julegaveindkøb i fredags med konen på jagt efter et skrivetegnebord til vores datters 10,2 m2 værelse. Vi fandt et lille sødt et af slagsen, ikke for langt men vigtigst, ikke for bredt. problemet er bare at hun har et aflangt værelse med en stor seng i enden og en reol til alle dukkerne og en fiks klædeskab fra gulv til loft... og nu et skrivebord fra den 24. Faktum er at der sgu ikke er meget legeplads når det er stillet op. Nogle af vores venner har samme problem på deres badeværelse, bare med puslebordet. De har købt en løsning som er ret gængs, nemlig et de kan slå ned til brug og op igen efterfølgende.

Ideen: Et skrivebord (eller en plade monteret på væggen) du kan vippe på efter behov, og vippe ned efterfølgende, med nogle afstivere i siderne så den kan tåle lidt vægt. Jeg er selv ti tommelfingre, men den må være let at designe (Smart) og monteringen let og ligetil (et par skruer i en skinne), så kan man jo selv justere hvor lang og bred pladen den skal være.


Det´r bar en idé?

Mvh

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Idé nr 80/ Det vandrette Vindmølletårn

Idé nr 48/ Børnefinder applikation

Idé nr 67/ Alternative vindmøller