Idé nr 47/ Location-scout-system

I filmbranchen har man en såkaldt locationmanager, hvis job er at finde den helt rigtige kælder, skov eller badeværelse til de scener der vil være for dyre at bygge studie til. Locationmanageren skal se mange locations og være godt kendt i mange forskellige miljøer og have et netværk der kan hjælpe. Mellem locationmanagere er der heldigvis en stor loyalitet og solidaritet og flere arbejde sammen og hjælper hinanden om de svære locations.

Der er stor forskel på hvordan der arbejdes med at finde locations, men fælles for arbejdet her og i udlandet er at der tages billeder, mange billeder.

Ideen: I stedet for at sidde og hytte sine egne billeder skal man kunne smide dem ind i ens helt egen folder/ online arkiv/ database. En database andre kan få adgang til hvis de selv smider billeder op med tilhørende data. Samtidig kan det fungere som ens eget arkiv, men som man deler med andre. Det ville være forholdsvis simpelt at bygge denne platform som også vil kunne anvendes internationalt, fordi filmproduktioner i stadig stigende grad bliver internationaliseret.


Det´r bar en idé?

Mvh

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Idé nr 80/ Det vandrette Vindmølletårn

Idé nr 48/ Børnefinder applikation

Idé nr 67/ Alternative vindmøller