Idé nr 83/ Dørlås til åben bildør

Et gentagende irritationsmoment jeg har ved parkering ved siden af andre biler, altså hver dag, er den påpasselighed man skal have for sin egen og andres ejendom når man stiger ud af bilen. Blæsevejr og børn, stress og tunge indkøbsposer er ikke plusser i denne sammenhæng?

Der findes alverdens lort til bilen, ja selv en lysende knap i instrumentbrættet som fortæller dig i hvilken side din tank sidder når du skal tanke. Smart første gang du tanker?



Hvorfor er der ikke nogen der har implementeret en knap på dørene ved vinduet som kan låse den åbne dør. Når du holder tæt, kan du slå knappen ned og give slip på døren så selv orkanstød ikke smækker den op i nabobilen. Når du så smækker døren i, ryger knappen op. Du kan låse bilen, vende tilbage med dine børn og poser, låse bilen op, åbne døren de magiske 15 cm der er plads til, atter låse den åbne dør og klemme dig ind.

Det kan der ikke være meget hokus pokus i. Hvis den er opfunden, så sig til så har du næsten solgt mig en bil. Jeg har dog ikke kunne finde den og har aldrig hørt om denne funktion i såfald praler bilforhandleren ikke med den?

Ved der findes beslag du kan påmontere på din bil, men den forhindre ikke i at din dør knalder op i alle andres biler?


Det´r bar en idé?

Mvh

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Idé nr 80/ Det vandrette Vindmølletårn

Idé nr 48/ Børnefinder applikation

Idé nr 67/ Alternative vindmøller