Idé nr 13/ teltpløk med modhager

Der er intet som en telttur, elsker at sove i telt... men det gør konen ikke ;-( Græsallergi!

Husker dog en tur til Norge hvor pløkkerne ikke ville sidde fast, eller ville komme så langt ned. Det er 14 år siden da ideen skuede i mit sind... so here goes

Forestil dig en pløk som du kender dem, af de der plastik nogen der på sin vis ligner søm. Du banker pløkken i på normal vis. Når pløkken sidder som den skal, fjerner du en lille metalsplit, som sidder på tværs hen under pløkkens hovede (som ved en granat) Denne split har forhindret en modhage i bunden af pløkken i at udløse sig. Nu giver du den et DASK som gør at mindre stykker metalpigge (modhager) kommer ud i bunden af pløkken. Du sætter splitten tilbage i hullet igen. Mekanismen indeni pløkken fungere som en kuglepen, når du trykker i toppen kommer der noget ud i bunden, i dette tilfælde blot ud til siden lettere bagudrettet.



Pløkken sidder nu fast og selv ikke en storm kan hive den fri.

Når du skal have pløkken op igen, folder du modhagerne sammen ved at trække i splitten med en tang konstrueret til formålet. Du vil dermed få modhagerne til at samle sig i pløkken igen og trække pløkken op. Klar til næste telttur.


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Idé nr 80/ Det vandrette Vindmølletårn

Idé nr 48/ Børnefinder applikation

Idé nr 67/ Alternative vindmøller