Idé nr 90/ Selvudgivelser

Alle skabsforfattere talenter som talentløse har en vision om at nogle læser hvad de skriver. Det er målet. Sæt nu man bliver opdaget? Skaber en bestseller? Og hvad nu hvis man tilmed kunne tjene lidt penge på det. Ikke meget med lidt? Lidt er vel bedre end ingenting?

Forestil dig at du kunne tømme skrivebordsskuffen af digte og noveller, gruk og deslige. Oploade dem via et system som bloggen her. Hver gang du har en besøgende eller en læser tjener du penge? Folk i den anden ende betaler nemlig penge for at få adgang til at læse dine tekster. Ikke ret meget, men lidt. Men når du har mange tekster og der er mange besøgende kan mange bække blive store. Når læserne er på nette og telefonen, Ipad osv. kan mange shoppe forbi dig og dine tekster. Man kunne forestille sig at pengene der bliver betalt af brugerne i den anden ende bliver fordelt mellem skribenterne som bibliotekspenge eller som KODA penge. Man kunne sågar også forestille sig adsense på dine tekster, eller nogle sponsorer du helt selv har skaffet... Mulighederne er mange, men der er altid nogen der er på jagt efter en god historie! Sæt din historie bliver filmatiseret?



Har netop selv afholdt en novellekonkurrence, hvor 3 vindere fik en udgivelse igennem Novelleforlaget og efterfølgende i 2012 muligheden for at deres noveller bliver filmatiseret... Der kom 788 noveller på 8 uger uden synderlig annoncering. Skrivende vil gerne læses og have billeder på deres ord.



Det´r bar en idé?

Mvh

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Idé nr 80/ Det vandrette Vindmølletårn

Idé nr 48/ Børnefinder applikation

Idé nr 67/ Alternative vindmøller