Idé nr 67/ Alternative vindmøller

Vi har vindmøller på havet og på marker, møller som du kender dem. Men kunne det tænkes at vi kunne høste vindenergien mere lokalt og/ eller på en smartere måde? Møllerne idag er ikke grimme, men derfor kan man godt tænke møllen i andre former og design? (Billedet)



Det har altid undret mig at kan ikke finder plads til endnu et par møllevinger på den anden side af det eksisterende møllevingepar. Ved at det vil kræve en anden type konstruktion, men det gælder da om at få mest muligt ud af pladsen og den vind der nu engang blæser.

Eller hvad med en etagemølle, hvor møllevingerne er placeret over hinanden. Hvad med vindmølleparker på toppe af høje bygninger. Møllerne behøver faktisk ikke i sig selv at være høje, så man kan se dem fra gaden... Husk, jo højere vi er oppe, desto mere blæser det!

Eller hvad med møller vis vinger roterer vandret (helikopter) i stedet for vertikalt. Udviklede man den type mølle ville der åbne sig en hel ny mulighed for placering af møllerne. Den kendte vertikale model tager plads i højden den anden i bredten... eller måske en mølle med vandrette vinger i toppen og/ eller i bunden og vertikale i midten.

Eller, eller... et vandret vindmølletårn. Forestil dig en massiv mast hvorpå der er påmonteret en lang række vandrette møllevinger ovenpå hinanden. Et syn for guder, når 10 eller 20 sæt møllevinder pisker rundt? Men det må sgu lave noget strøm.

Den vandrette mølle ville kunne placeres på ganske almindelige parcelhustage (tagryggen), kun 0,5 meter høje, eller måske i haven?


Som tak fordi du gad bruge tid på mine ideer giver jeg dig her en gratis hjemmeside sponsoreret af www.dask-online.dkKlik Her


Det´r bar en idé?

Mvh



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Idé nr 80/ Det vandrette Vindmølletårn

Idé nr 48/ Børnefinder applikation