Idé nr. 93/ Nedadgående vertikal landbrug/ genplantning af skov

Noget jeg ikke tror der er gået op for folk er at den Co2 vi udleder faktisk forbliver i atmosfæren. Den opvarmende virkning tager først årtier for at slå igennem. Det vil sige at hvis vi ikke foretager os noget for at ryde op efter os selv, rammer den voldsomme vækst verden har set de sidste 20 år os med en kraftig og pludselig temperaturstigning. Den eneste måde at fjerne Co2 fra atmosfæren er ved at binde den organisk og gerne i plantearter med en lang livscyklus... træer!



Problemet er plads... det er en af årsagerne til at vi har global opvarmning, at vi fælder de skove som verden har skabt til at opretholde Co2 og ilt balancen. Når vi bliver mange og grådige, fælder vi den for at få plads til os selv. At tro at vi kan genplante planeten er meget utopisk...

Alternativet kunne være (supplement) at plante skove vertikalt under jorden. Forestil dig et højhus der går nedad, med etager. Formålet kunne være at plante skov, så vi kan binde mere Co2. Ellers kunne man dyrke afgrøder i store mængder via kunstig lys (findes) Det areal der spares vertikalt kan beplantes med skov på toppen og på denne vis kan vi genskabe og genplante den skov vi har fældet og samtidig være grådige og mange flere.



Det´r bar en idé?

Mvh

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Idé nr 80/ Det vandrette Vindmølletårn

Idé nr 48/ Børnefinder applikation

Idé nr 67/ Alternative vindmøller