Idé nr 96/ Børnebloggeren

Sad og tjattede med en af mine tidligere elever over facebook. Hun pitchede mig for nogle år tilbage en sær lille historie om dreng og hans hund. Meget speciel og lettere mærkelig fortælling, men med en super nerve som ikke lige kan defineres. Hun havde sidenhen skrevet nogle børnebøger eller historier, men var gået konkurs... uh!



Det med børnebøger er bare en dårlig forretning, men når det nu skal være at man brænder inde med historier så kunne man jo skrive/ dele dem i et forum som dette (blog). Summen er naturligvis, at man skal have nogle læsere og at ens historier skal være "gode". Man skal finde sin form eller koncept... Man kunne evt. via kommentarboksene gå i dialog med sine læsere og sammen lave ændringer eller justeringer af historien eller få inspiration til at gå andre veje end man selv havde tænkt. På denne vis ville man interagere med sine læsere og dermed blive mere nærværende og få flere tilbagevendende læsere.

I en sådan blog kommer læserne med tiden og med sociale medier, google og lidt netværk skal de gode historier nok sprede sig. Når man så har nok følgesvende kan man overveje at få bøgerne udgivet, så man er sikret en smule salg. Undervejs kan man tjene lidt håndøre via adsense... Måske man kunne være fræk at få nogle virksomheder til at "sponse" nogle kapitler, alt der skal gøres er at linke ;-)


Det´r bar en idé?

Mvh

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Idé nr 80/ Det vandrette Vindmølletårn

Idé nr 48/ Børnefinder applikation

Idé nr 67/ Alternative vindmøller