Idé nr 115/ Modelginer til webshops

Der findes snart ikke en website uden en shop. Smart måde at udvide sin kundekreds på og samtidigt giver det nichebutikkerne en mulighed for at overleve. Problemet med mange webshops er bare at de ikke kan sælge varen igennem billeder alene, og at billederne er taget af producenten gør ikke nødvendigvis dem lettere at sælge. Specielt tøj er svært at sælge på den måde. Man skal se tøjet på... det sælger bedre end et fladt billede. Problemet er så bare at der nu skal bookes modeller til opgaven samt en fotograf?

Men hvorfor ikke lade en fotograf tage en masse skud af en række modeller i en masse forskellige positioner i noget stramtsiddende tøj. Skifte frisure undervejs osv. Billederne ligges ud en en webshop, hvor andre kan købe modelbillederne og anvende dem som en slags giner til deres egen shop. Så skal de grafisk iklæde modellerne deres tøj.



Det kan sagtens lade sig gøre, det handler bare om at man laver regler for hvordan billeder skal tages af både tøj og model, så kan dette legetøj realiseres. Det spare hverken fotograf eller model, men kan gøre denne del meget billigere for den enkelte med shoppen.

Mvh
Tommy Duus

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Idé nr 80/ Det vandrette Vindmølletårn

Idé nr 48/ Børnefinder applikation

Idé nr 67/ Alternative vindmøller