Idé nr 127/ Kø applikation

Var lige på sæsonkøb med konen og ungerne. Ikke den fedeste oplevelse, selvom de nu klarede ventetiden overraskende godt. Tak.



Ud af de 3,5 timer vi var af sted varede køreturen ca. 0,5 timer og indkøbene ca. 1,5 timer. Så stod vi i kø i ca. 1,5 timer. Men hvordan kunne man ganske simpelt nedbringe ventetiden.

Ved Bilkabageren har de det her gængse nummersystem som vi også kender fra posthuse og nogle apoteker. Systemet gør at inden snyder foran, men ændre ikke på vente tiden. Det er heller ikke så meget et spørgsmål om ventetid, men måske mere om man kunne bruge ventetiden til noget andet end at stå at vente. Specielt når ventetiden er lang? 10-15 minutter.

Hvorfor ikke kunne hente en applikation via sms. Applikationen viser det nr tælleren er kommet til. Så er det op til dig at vurdere om du kan nå at kigge på din søsters gaver mens du venter. Du skal naturligvis selv kunne indtaste din egen alarm, når der er 5 numre op til din, så du kan få din rette plads i køen?

Det vil være meget simpelt at lave og være en god service. Samtidig klumper folk sig ikke sammen på samme vis, mindre skrig og skrål fra andres unger naturligvis, samt at du føler at du udnytter tiden bedre ;-)

Mvh
Tommy Duus

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Idé nr 80/ Det vandrette Vindmølletårn

Idé nr 48/ Børnefinder applikation

Idé nr 67/ Alternative vindmøller